Sassy Seal

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 39,95.

 

  • 100% discreet verpakt en verzonden
  • Verzendkosten 2,95
  • Veilig betalen met iDeal
  • Bezorgd met PostNL track & trace
  • Direct leverbaar!

 

Categorie:

Beschrijving

Satisfyer Sassy Seal – Blauw

Dompel jezelf onder in een spannend wateravontuur met de Sassy Seal. Deze speelse lay-on vibrator brengt golven van genot rechtstreeks naar je slaapkamer en laat je ongekende hoogten van bevrediging bereiken. Gelijktijdige stimulatie van de clitoris met behulp van drukgolven en trillingen, 11 drukgolfintensiteiten en 12 vibratieprogramma’s bieden variatie voor ultiem genot.

Dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking kan dit speeltje veilig in het water worden gebruikt en is het gemakkelijk schoon te maken.

Satisfyer Sassy Seal: Ontdek de geheimen van de oceaan van plezier

Duik onder met het schattigste zeedier: De Sassy Seal is een drukgolfvibrator in een schattig zeehondendesign die je clitoris verwent met contactloze drukgolven en extra trillingen. Twee motoren creëren 11 drukgolfintensiteiten en 12 trilprogramma’s, die je onafhankelijk kunt bedienen en aanpassen aan je behoeften. Of je nu de voorkeur geeft aan een zachte zeebries of wilde stormvloeden, dit speeltje brengt afwisseling in je solo-tijd. In plaats van een zachte vacht heeft de Sassy Seal een oppervlak van huidvriendelijke siliconen, dat zacht aanvoelt en bijdraagt aan de sensuele ervaring.

Er staan je heel wat sensuele onderwateravonturen te wachten!

Met zijn kleine formaat en schattige ontwerp is de Sassy Seal het perfecte liefdesspeeltje voor iedereen die voor het eerst de zee van plezier bevaart. Als zeedier voelt deze drukgolfvibrator zich ook onder water prettig. Neem hem dus mee onder de douche of in bad en geniet van de waterdichte (IPX7) afwerking. Na je reis naar het hoogtepunt maak je de Sassy Seal eenvoudig schoon met water en een beetje milde zeep en laad je hem op met de USB-oplaadkabel. Ontdek een ander soort maritiem plezier!

 

  • Clitorale stimulatie door middel van drukgolven en trillingen
  • Lichaamsvriendelijke siliconen
  • 11 drukgolfintensiteiten + 12 vibratiestanden
  • 2 onafhankelijk bestuurde motoren
  • Waterdicht (IPX7)

 

Eigenschappen “Satisfyer Sassy Seal”
Kleur: Blauw
Hoogte: 66 mm
Geschikt voor: Vrouwen
Met drukgolven: Ja
Breedte: 54 mm
Gewicht: 106 g
Lengte: 97 mm
Met trilling: Ja
Stimulatie: Clitoraal
Waterdicht (IPX7): Ja
Batterij: Accu
Materiaal: ABS kunststof, Silicone