Verzending

postnl

Snelle levering

Als u op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.                                                

Verzendkosten

PostNL track & trace € 5,95

Wanneer verzenden we uw pakketje?

Wij verzenden van maandag t/m vrijdag. Alle bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden op een doordeweekse werkdag verzonden. Voor het volgen van de bestelling ontvangt u een track & trace code.

Als uw betaling is ontvangen, gaan wij direct aan de slag met uw bestelling. Zodra uw pakket is ingepakt en is overgedragen aan PostNL, ontvangt u de track & trace-code van uw bestelling. Vanaf dat moment kunt u de verzending van uw pakket volgen. 

Wanneer kan ik mijn order verwachten?

Wij gaan voor een snelle levering maar zijn natuurlijk ook afhankelijk van PostNL. Als u voor 15:00 uur bestelt dan gaan wij er echt voor om het de volgende dag te bezorgen. Bestelt u op zaterdag of zondagdan kunt u uw bestelling op een dinsdag verwachten. Een bestelling wordt over het algemeen binnen 1 – 3 werkdagen na verzending bezorgd. PostNL bezorgt brievenbuspakjes op dinsdag tot en met zaterdag.

Mijn pakket is volgens track & trace bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Wat nu?

Voor de bezorger is het soms handig om alle pakketten in één keer te scannen. Waarschijnlijk wordt je pakket wat later op de dag alsnog bezorgd en in sommige gevallen worden pakketten alsnog binnen 2 à 3 dagen bezorgd. Wacht het nog even af en check na 2 à 3 dagen nog een keer de track & trace. Na 7 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat wij actie kunnen ondernemen. Helaas kunnen we dit pas na 7 werkdagen doen. Binnen deze 7 werkdagen hebben we geen enkele mogelijkheid om bij PostNL navraag te doen! Ook al beweerd PostNL dat alleen de verzender dit kan doen maar helaas is dit onjuist en kunnen we er alleen maar vanuit gaan dat na 7 werkdagen uw bestelling zoek is geraakt bij PostNL. Wij gaan dan voor een vervangende bestelling zorgen!

Hoe verzenden wij uw pakketje? 

Alle order zijn discreet verpakt en opgestuurd! Uiteraard geen reclame stickers of webshop adres op de buitenkant van uw pakket!
Wij versturen ook geen mailings per e-mail of gewone post!

Discrete verzending!