Wat is een Satisfyer?

Wat is de Air Pulse technologie?

De Satisfyer Air Pulse technologie is een revolutionair aanraakvrij stimulatiesysteem dat werkt door het clitorisgebied te omringen met een siliconen tip en zachtjes drukgolven toe te voegen. 

Wat is een Satisfyer?
Wat is een Satisfyer?

Ons verhaal begon met de Satisfyer Pro 2 – een revolutionair product dat nog steeds een internationale bestseller is. Miljoenen vrouwen wereldwijd zweren bij onze Air Pulse stimulatoren en vibrators! Onze gepatenteerde Air Pulse technologie stimuleert de clitoris met aanrakingsvrije, pulserende drukgolven. Al onze Air Pulse producten worden geleverd met een zachte siliconen kop die om de clitoris past. Onze technologie is in vele landen wereldwijd gepatenteerd!

Hoe gebruik ik een Satisfyer met Air Pulse technologie?

De Satisfyer apparaten met gepatenteerde Air Pulse technologie stimuleren de clitoris met aanrakingsvrije drukgolven. Tijdens het gebruik van je Satisfyer moet de siliconen kop precies om de clitoris passen – op die manier blijft de motor fluisterstil.

De tips van al onze Air Pulse stimulatoren zijn gemaakt van hygiënische en lichaamsvriendelijke siliconen. Zodra de tip correct is geplaatst, blijft de motor van je Satisfyer apparaat fluisterstil. Tijdens het gebruik van je satisfyerpro kun je moeiteloos schakelen tussen intensiteitsniveaus via de intuïtieve knoppen of de Satisfyer Connect app (alleen voor apparaten die compatibel zijn met de app). 

Wat zijn de standaard materialen die worden gebruikt voor Satisfyer producten?

‘Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige, lichaamsveilige materialen zoals lichaamsvriendelijke siliconen, Cyberskin (TPE) en ABS-kunststof. De tips van al onze Satisfyer Air Pulse apparaten zijn gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen. De verwisselbare sleeves voor onze masturbators zijn gemaakt van huidachtig TPE. Voor ons luxe assortiment gebruiken we premium materialen zoals echt leer en metaal of geborsteld aluminium. 

Is mijn Satisfyer waterdicht (IPX7)? Kan ik ermee in bad?

Al onze Satisfyer apparaten zijn waterdicht met een IPX7-classificatie, met uitzondering van de Number One en Number Two. Satisfyer apparaten kunnen tot 30 minuten tot 1 meter onder water worden ondergedompeld, zodat je ermee kunt baden en douchen. De waterdichte (IPX7) afwerking zorgt ervoor dat je ze ook gemakkelijk schoon kunt maken met warm water.

Glijmiddelen, welke kunnen we het best gebruiken?

Voor gebruik met onze satisfyer-pro apparaten raden we aan een glijmiddel op waterbasis te gebruiken. De glijmiddelen van Satisfyer zijn verkrijgbaar in verschillende varianten (verkoelend, verwarmend, zacht) en zijn ideaal afgestemd op onze apparaten.

Glijmiddel wordt voornamelijk ingedeeld in “op waterbasis” en “op siliconenbasis”. Glijmiddelen op waterbasis zijn gemakkelijk in gebruik en geschikt voor gebruik met condooms, maar deze glijmiddelen verdampen na verloop van tijd. Glijmiddelen op siliconenbasis zijn niet compatibel met sommige producten op siliconenbasis, zoals onze satisfyer pro 2 – generation 3 apparaten, en laten vlekken achter als ze worden gemorst. Daarom raden we aan om glijmiddel op waterbasis te gebruiken bij Satisfyer producten. Hier kun je speciaal ontworpen glijmiddelen voor onze Satisfyer producten kopen.

Hoe en wanneer moet ik mijn Satisfier schoonmaken? 

We raden je aan om je Satisfyer voor en na elk gebruik schoon te maken om de levensduur van het product te verlengen en bacteriële infecties te voorkomen.

Bacteriële infecties veroorzaakt door seksuele wellness accessoires kunnen worden voorkomen door je Satisfyerpro2 apparaat regelmatig schoon te maken met wat zachte zeep en warm water. Verder raden we het gebruik van de desinfecterende spray van Satisfyers aan – deze is ideaal afgestemd op onze apparaten en houdt je Satisfyer fris en schoon. Informatie over het reinigen van de afzonderlijke items vind je in de handleiding onder op onze website.

Kijk in onze Satisfyerwinkel voor alle beschikbare modellen!