Connect App

connectappbanner


Connect app voor smartphone en tablet

App Toys zijn seksspeeltjes – van drukgolf- en oplegvibrators tot partnerspeelgoed en penisringen – die met behulp van een speciale app te bedienen zijn. Je kunt je smartphone, tablet of smartwatch via een Bluetooth-knop verbinden met je favoriete wellness accessoire en hem gemakkelijk op afstand bedienen.

Wat kan de Satisfyer Connect app?

Je kunt de Satisfyer Connect-app voor Android of Apple iOS gratis downloaden en verbinden met al je App Toys van Satisfyer. Met de app kun je je Satisfyer op afstand bedienen of zelfs de Satisfyer van andere gebruikers live in videochats beleven. Je kunt ook de Satisfyer Connect-app gebruiken om je eigen trilprogramma’s te maken en deze te delen met gebruikers over de hele wereld. Als je zin hebt om verwend te worden op het ritme van je favoriete muziek, kun je je App Toys ook koppelen aan Spotify. En het beste: Je gegevens zijn absoluut veilig, want de Satisfyer Connect-app voldoet aan alle eisen van de Duitse gegevensbescherming en verzamelt geen informatie over je gebruiksgedrag.

Afstandsbediening – Gebruik je mobiele telefoon of de Apple Watch via Bluetooth of internet als afstandsbediening voor al je/jullie Satisfyers (natuurlijk alleen en indien gevraagd door beide partijen). Of controleer de tevredenheid van andere gebruikers live in videochats!

Trillingontwerper – Ontwerp je eigen trillingen en deel ze met andere gebruikers over de hele wereld als je dat wilt.

Omgevingsvibratie – Gebruik de microfoon van je mobiele telefoon om omgevingsgeluid om te zetten in trillingen

Trillingenafspeellijst – Ervaar trillingen in het ritme van je afspeellijst op Spotify of andere streamingdiensten.