Ero Stimulating Clitoris Cream

 19,95

 

  • 100% discreet verpakt en verzonden
  • Verzendkosten 2,95
  • Veilig betalen met iDeal
  • Bezorgd met PostNL track & trace
  • Direct leverbaar!

 

Categorie:

Beschrijving

Stimulerende Clitoris Crème is een opwindende crème die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op de vagina. Deze crème zorgt ervoor dat de clitoris en schaamlippen een aangename warmte en tinteling ervaren. Het is aan te raden om de crème enkele minuten voor seksuele activiteit of zelfbevrediging aan te brengen. De warmte en het tintelende gevoel intensiveren wanneer je jezelf of een vibrator gebruikt, of tijdens de intimiteit met een partner. Bovendien maakt de crème de vagina soepeler, wat het genot vergroot. Inhoud: 30 ml.

Ingrediënten: petrolatum, paraffinum liquidum, vanillyl butyl ether, juniperus communis fruitolie, rosmarinus officinalis (rozemarijn) bladolie, limoneen, eugenia caryophyllus bladolie, methylsalicylaat, cinnamomum zeylanicum bladolie, eugenol, linalool, benzylbenzoaat, cinnamal

Overschrijd de aanbevolen dosis niet. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn van groot belang. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gebruikt in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of ziekte. Het gewenste resultaat kan per persoon verschillen.