Satisfyer Pro 3+ -Zwart

 59,95

 

  • 100% discreet verpakt en verzonden
  • Verzendkosten 2,95
  • Veilig betalen met iDeal
  • Bezorgd met PostNL track & trace
  • Direct leverbaar!

 

Categorie:

Beschrijving

Productinformatie “Satisfyer Pro 3+ -Zwart

Het vernieuwende ontwerp heeft een conische vorm en is gemaakt van flexibele siliconen, waardoor het perfect aansluit op je clitoris. Daarnaast hebben we vibratie toegevoegd voor een intensere stimulatie. Laat de wereld achter je terwijl je jezelf verwent, van zacht tot intens.

  • Hoofdkenmerken:
    Gelijktijdige stimulatie van de clitoris met drukgolven en vibraties
  • 11 niveaus van drukgolfintensiteit en 10 vibratieprogramma’s voor ultiem genot
  • Gemaakt van superzacht, huidvriendelijk siliconen van medische kwaliteit, wat zorgt voor een aangenaam gevoel en uitstekende hygiëne

Met twee apart instelbare motoren en een waterdichte IPX7-classificatie, is het eenvoudig schoon te maken. De lithium-ion batterij biedt langdurig plezier en je krijgt 15 jaar garantie, inclusief een magnetische USB-kabel.

Wat maakt de Satisfyer Pro 3+ zo speciaal?
Deze elegante zwarte clitorisvibrator biedt je 11 niveaus van drukgolven en 10 spannende trillingsritmes. De fluweelzachte siliconen omhulsel omringt je clitoris op een zachte manier en brengt je, zonder direct contact, naar ongekende hoogtes. De drukgolven en trillingen kunnen afzonderlijk worden ingesteld, wat zorgt voor maar liefst 110 spannende combinaties. Met de Satisfyer Pro 3+ beleef je orgasmes zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren. Het stijlvolle design met roségouden accenten maakt het ook een perfect cadeau voor je beste vriendin.

Wat moet je verder weten over de Satisfyer Pro 3+?
Niet alleen heb je de vrijheid om drukgolven en trillingen te combineren, maar je kunt ook zelf bepalen waar je je volgende orgasme wilt ervaren, dankzij de waterdichte (IPX7) afwerking. Of je nu in bad, onder de douche of tussen de lakens bent, dit wellnessaccessoire staat altijd voor je klaar.